keeping-your-bedroom-safe

Păstrarea dormitorului dvs. în siguranță

Poate că vă vedeți dormitorul ca pe un sanctuar și un loc sigur, departe de pericolele lumii exterioare, însă orice cameră cu dispozitive electrice poate prezenta întotdeauna un pericol, dacă măsurile de siguranță electrică sunt ignorate, acest lucru ar putea duce la un incendiu electric sau la prize suprasolicitate care vor arunca în aer o siguranță și vă vor costa ceva bani. Mai jos sunt câteva sfaturi necesare pentru a vă păstra dormitorul în siguranță împotriva problemelor electrice.

Nu mai îngrămădiți hainele

Acum, credeți că pare o prostie, dar o cameră mai curată vă poate salva viața! Dacă aveți tendința de a vă îngrămădi hainele în cameră până când acestea formează o structură asemănătoare unui morman, acest lucru ar putea deveni un potențial pericol de împiedicare sau de blocare în cazul în care scăpați din dormitor din cauza unui incendiu electric. O grămadă înaltă poate fi, de asemenea, un excelent foc pentru începutul unui incendiu electric dacă ceva nu ar funcționa bine cu dispozitivele dvs. electrice și acest lucru s-ar putea sfârși cu un dezastru în cel mai rău caz.

Țineți încărcătorul departe de pernă

Acest aspect pare destul de evident, dar, în ciuda acestui fapt, o mulțime de oameni dorm extrem de aproape de încărcătorul de telefon și majoritatea dintre noi se află la o distanță de cel mult o mână de telefonul lor. Totuși, asigurați-vă că încărcătorul nu se află pe pat sau, mai ales, sub pernă, deoarece acest lucru reprezintă un motiv de supraîncălzire extremă și, din nou, ar putea fi un punct de pornire pentru un incendiu electric. Pentru a vă asigura că mențineți siguranța electrică în dormitor, vă puteți încărca telefonul pe o masă lângă pat, astfel încât să fie în continuare aproape, dar să nu atingă direct patul. Alternativ, ați putea să nu vă mai încărcați telefonul pe timp de noapte, deoarece acest lucru nu numai că vă va spori siguranța electrică, dar va prelungi și durata de viață a bateriei telefonului.

Pături electrice

Există o problemă evidentă de siguranță electrică în cazul păturilor electrice, însă acest lucru nu ar trebui să vă împiedice în niciun caz să le folosiți. Aceste pături pot fi cruciale în timpul iernii pentru cei care nu au acces la încălzire centrală, în special pentru persoanele în vârstă, care se pot confrunta cu temperaturi scăzute. Dacă observați vreo deteriorare a păturii electrice, încercați să scăpați de ea cât mai repede posibil, deoarece orice ruptură ar putea duce la șocuri electrice sau chiar mai rău.

Alarma de incendiu suplimentară

Cel puțin toate casele ar trebui să fie dotate cu o alarmă de incendiu standard în caz de incendiu. Atunci de ce nu ar trebui ca dormitorul dvs. să fie dotat cu o alarmă de fum suplimentară în cazul unui incendiu electric? Bujiile pot funcționa defectuos în orice moment dacă sunt montate prost sau deteriorate și, astfel, un incendiu ar putea izbucni chiar în camera în care dormiți. Dacă acest lucru s-ar întâmpla, ați fi inhalat deja suficient fum pentru a fi letal înainte ca alarma de incendiu din locuința dumneavoastră să vă observe. Dacă sunteți în căutarea unei alarme de incendiu suplimentare pentru dormitorul dumneavoastră, atunci consultați specialiștii noștri de la MT pentru instalarea de alarme de incendiu.

image of fire alarm
Notați publicația post
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *